Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Stockholms Bouleförbund


Stockholms första Skol-DM i Boule avgjordes i helgen med 12 lag, straight out of school, från olika delar av Stockholms distrikt. Stor entusiasm och glädje för boulen.
 
Så här gör du för att få notiser till till din epost när vi publicerar nyheter på hemsidan för Stockholms Bouleförbund.
 
En delad 5:e plats för det svenska laget blev årets resultat, bra eller dåligt? Jag hade faktiskt högre förväntningar på det här laget.
 
Dag två på EM Trippel och det visade sig att jag inte tippat helt rätt.
 

Slaget om EM har börjat

(2019-09-21 10:33)
Slaget om EM har börjat och Sverige ligger på 9 plats efter första dagen, vilket är helt okay. Vi har vunnit de matcher vi skall vinna.
 
Först ut i årets EM var skyttet och Sverige representerades av Ali Abdi Aden från Maria Petanque Club (Stockholm). I den kommande trippeln väntar en tuff start för det svenska laget då de möter Italien i första matchen.
 
Här kommer den första artikeln i serien ”Hur fungerar det ute i våra klubbar?”. Ordförande Thomas Öhlund i Maria Pétanque Club är först ut och har fått skriva hur han ser på sin förening och hur tankarna går för framtiden.
 
I förrgår natt landade det svenska herrlandslaget i Bulgarien och därmed är näste spelare från Maria Pétanque Club (Stockholm) på plats.
 

Finaldagen EM V55 2019

(2019-09-19 00:08)
Efter att ha slagit Tyskland på morgonen i kvartsfinalen med 13–10 så stod regerande EM-mästarna Nederländerna för motståndet i semifinalen. Sverige spelade stabilt och vann rättvist med 13 – 6 och vidare till Final. Så jäkla roligt!
 

Andra dagen EM V55

(2019-09-17 23:21)
Det svenska laget från Maria Pétanque Club (Stockholm) går stadigt framåt i EM V55 med fortsatt bra spel.
 

Första dagen EM V55

(2019-09-16 23:08)
Det går bra i EM för det Svenska laget från Maria Pétanque Club (Stockholm).
 
Framgångarna för Svenska damlandslaget vid senaste VM har gjort intryck internationellt och damlandslaget har nu fått en inbjudan till Le Trophée L'Equipe. Stockholm har representation i laget med Therese Broberg (Sibirien Club Pétanque).
 
Europamästerskapen går i år i Albena Bulgarien och representationen från StBF är stark. Måndag till onsdag nästa vecka (16-18 september) spelas EM i Veteranklassen. Torsdag till söndag (19-22 september) tar öppna klassen vid.
 
Under den gångna helgen 7 och 8 september spelades slutspelet för Elitserien Öppen och Veteran med stora framgångar för Stockholmsdistriktets lag.
 
Månadsbrevet för juli-augusti tar upp Seriespelet och slutspelet, Spelare från Stockholmsdistriktet uttagna till VM, Maria Boule- & Kulturdagar, La Majonnaise, Skol-DM/Boule, Hur tar vi hand om våra nya spelare och Visioner för framtiden (2019-09-06)
 

Postadress:
Hammarby IF BF - Boule
Sonia Gunnarsdotter, Djupdalsvägen 83
16772 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706186285
E-post: info@hammarbyboule.se

Se all info