Hoppa till sidans innehåll

Nya medlemmar i Hammarby Boule

02 DEC 2019 14:19
Nu i december kommer vi börja presentera de nya spelare som redan börjat i klubben i höst/vinter och så småningom presenterar vi fler av de som valt att byta till Hammarby efter årsskiftet inför säsongen 2020.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2019 14:19

Idag var Stefan Wegeborn (mitten nederst) med för andra gången i träningen med Bajen. Han har spelat en hel del boule tidigare och har en lång idrottsbakgrund med framgångsrika ungdomsår inom hockey och med erfarenhet från både basket och curling inom parasporten. Handbollspelare lär bli bra boulespelare och jag tänker att både basket och curling också borde ge en god grund för handledskontroll.

Thomas (mitten) är svåger med Stefan och tävlar sedan tidigare en hel del nere runt Cannes där han har ett hus. Thomas planerar att även tävla med sin franska klubb och kombinera med träning och tävling med Hammarby i Stockholm. Thomas söner är också kapabla spelare och till utomhussäsongen kanske vi kan locka med hans grabbar också, även om de helst spelar på södre breddgrader.

Johan (höger) började träna med Bajen tidigare i höstas och kom in med Kalle som spelar på banan bakom och de är redan välkända ansikten nu på träningen.

Göran Ekroth (vänster) är ett av flera välkända namn inom boulen som Bajen har äran att få med i klubben nu inför nästa säsong och han behöver ingen längre presentation, "skarpskytt". Göran kommer närmast från Boo och med från Boo kommer även Dag Hervieu och Carin Andersson Hervieue som nu liksom Göran väljer att följa sina GrönVita hjärtan.

Senare i december presenterar vi fler spelare som valt att byta klubb till Hammarby inför nästa säsong.

#forza

Skribent: Niklas Holmström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Hammarby IF BF - Boule
Stefan Johansson, Ringvägen 160 lgh 1301
11631 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708231064
E-post: info@hammarbyboule.s...

Se all info