Hoppa till sidans innehåll

Bajen Cup 6 juni inställd, men vi ses snart igen

05 JUN 2020 17:21
Tyvärr kan vi pga det rådande läget inte arrangera Bajen Cup imorgon 6 juni. Det smärtar att inte kunna erbjuda denna grönvita oas i Björns Trädgård med skönt spel och härligt häng i stentrappan, men vi hoppas att vi ses snart igen.
  • Skapad: 05 JUN 2020 17:21

Tyvärr kan vi pga det rådande läget inte arrangera Bajen Cup imorgon 6 juni. Det smärtar att inte kunna erbjuda denna grönvita oas i Björns Trädgård med skönt spel och härligt häng i stentrappan.

Det ser dessutom ut som det kommer bli regnskurar imorgon. Det vore en underlig tajming med regn 6 juni just i år när vi fått ställa in. Vi brukar ha bländande Tjernobyl-sol ☀️ på Bajen Cup.

De senaste åren har arrangemanget vuxit och slagit rekord i antal deltagare år efter år. Förra året hade vi 67 startande lag (!!!) över 200 spelare.

Förra året lockade Bajen Cup även in ett lag med spelare från utsocknes Sörbyängen som dessutom gick och vann. I våras innan Världen förändrades så fick vi en förfrågan från Tampere Pétanque (TPQ) som ville komma till Bajen Cup med ett antal lag. Nu blev det inte så men vi hoppas att se TPQ och fler besökande lag framöver.

Bajen Cup är verkligen en pärla att vårda.

Vi kommer se över möjlighet och lämplighet att eventuellt arrangera Bajen Cup, eller en annan tävling, senare i år.

Vi ses snart igen!

#forza

Skribent: Niklas Holmström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Hammarby IF BF - Boule
Stefan Johansson, Ringvägen 160 lgh 1301
11631 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0708231064
E-post: info@hammarbyboule.s...

Se all info