Hammarby IF Bouleförening är medlem i Hammarby IF Alliansförening.

Vi är också medlem i Svenska Bouleförbundet och Stockholms Bouleförbund.

Hammarby Boule har vuxit under de senaste åren och vi är nu ca 50 medlemmar varav ca hälften med tävlingslicens.

Under sommaren tränar vi på vår hemmaplan i Björns Trädgård och på vintern tränar vi inomhus i Liljeholmshallen.

Utöver de gemensamma träningarna ser man ofta våra medlemmar på andra banor runt om i stan där vi tränar eller spelar tävlingar mot andra klubbar. Vi deltar även med flera representationslag i seriespel, nationella cuper och andra tävlingar.

Vi har tre egna tävlingsarrangemang som vi traditionellt arrangerar varje år.

• Bajen Cup: Björns Trädgård den 6 juni
  • Bajenmästaren: Utomhusevent under sommaren
  • Luciatåget: Inomhusevent 13 december

Bajenmästeren och Luciatåget har inte arrangerats under de senaste åren, men vi hoppas att kunna ta upp dem igen snart, kanske redan i år.

Bajen Cup har å andra sidan vuxit till att bli en av Stockholms största propagandaturneringar med över 60 startande trippellag flera år i rad innan pandemin slog till. I år 2022 känner vi hopp för att åter igen kunna arrangera Bajen Cup med en öppen inbjudan. Bajen Cup är den sköna turneringen, mitt i stan, där man inte behöver gå upp i ottan och där man kan anmäla sig såväl i förväg som på plats i sekretariatet.

Gemensamm Träning inom Klubben

Period Plats Dag Tid