Bli medlem

För att bli medlem i Hammarby Boule skickar du en intresseanmälan med dina kontaktuppgifter till This is a mailto link.

• Namn
  • Adress
  • Mobilnummer
  • E-postadress
  • Personnummer

Om du väljer att byta klubb till Hammarby påpeka även om du vill börja omgående, eller om du vill planera in din klubbövergång till årsskiftet. Du behöver även meddela din nuvarande klubb då det är denna klubb som hanterar din övergång och de hanterar även flytt av din tävlingslicens, om du har det.

Du kommer få en bekräftelse på din medlemsansökan via epost och du betalar sedan in medlemsavgiften.

Eventuell avgift för inomhusträningen och/eller tävlingslicens hanteras på samma sätt genom att du först meddelar dig till This is a mailto link.

Plusgirokonto

29 39 60-1

• Årsavgift Senior: 300 kr (fom det år man fyller 18 år)
  • Årsavgift Junior: 50 kr (tom det år man fyller 17 år)
  • Junior: Man räknas som junior till och med det år man fyller 17 år.
  • Senior: Man räknas som senior från och med det år man fyller 18 år.

Senior   Junior
Medlemsavgift 300 kr 50 kr

Klubbövergång

Hammarby boule växer, vi får in helt nya spelare och många spelare väljer att byta klubb till Hammarby. En klubbövergång är lätt att genomföra.

Du är välkommen att kontakta oss på This is a mailto link så kan vi hjälpa dig om du har några frågor. För att initiera klubbövergången kontaktar du din nuvarande förening och meddelar att du vill göra en klubbövergång till Hammarby Boule.

Här är information från Förbundet för hur din klubb genomför klubbövergången inkl flytt/förnyelse av din tävlingslicens.

Klubbövergång och förnyelse av licens vid årsskiftet

Klubbövergång med flytt av licens under pågående säsong

Uppdaterad: 01 SEP 2021 23:56 Skribent: Niklas Holmström

Postadress: