Bli medlem

För att bli medlem i Hammarby Boule skickar du dina kontaktuppgifter (namn, adress, mobilnummer, epost, och personnummer) till This is a mailto link.

För dig som väljer att byta klubb till Hammarby påpeka även om du vill börja omgående, eller om du vill göra din klubbövergång till årsskiftet.

Du kommer få en bekräftelse via epost och betalar så in medlemsavgiften till plusgirokonto 29 39 60-1.

Eventuell avgift för inomhusträningen och/eller tävlingslicens hanteras på samma sätt via mail till This is a mailto link.

• Årsavgift Senior: 300 kr (fom det år man fyller 18 år)
  • Årsavgift Junior: 50 kr (tom det år man fyller 17 år)
  • Junior: Man räknas som junior till och med det år man fyller 17 år.
  • Senior: Man räknas som senior från och med det år man fyller 18 år.

Senior   Junior
Medlemsavgift 300 kr 50 kr

Klubbövergång

Hammarby boule växer, vi får in helt nya spelare och många spelare väljer väljer att byta klubb till Hammarby. En klubbövergång är lätt att genomföra. Du är välkommen att kontakta oss på This is a mailto link så kan vi hjälpa dig om du har några frågor. För att genomföra klubbövergången kontaktar du sedan din nuvarande förening och meddelar att du vill göra en klubbövergång till Hammarby.

Klubbövergång och förnyelse av licens vid årsskiftet

Klubbövergång under pågående säsong

Uppdaterad: 25 SEP 2020 15:03 Skribent: Niklas Holmström